Referenties

Onderneming : David Janssen Afbouw

Geplaatst door David Janssen op 01 mrt. ’14  |
Ik werk graag samen met Kramer uitzendkrachten. Laatst had ik een grote klus en heb ik twee jongens ingehuurd bij hem. Ik ben er uiterst tevreden over er wordt daar aandacht aan de klant besteed en dat vind ik persoonlijk fijn. Ik zit ook met mijn bedrijfs-administratie bij Kramer. Hij neemt echt alles van me over, zodat ik mijn met mijn eigen werk bezig kan blijven. Deze onderneming is een echte aanrader mvg David Janssen David Janssen afbouw
———————————
Onderneming : DJ-Pascal
Geplaatst door Pascal Rutten op 02 mrt. ’14  |
Ik vind het bedrijf van Marc kramer erg goed, alles is duidelijk en gaat in goed overleg en hij heeft echt verstand van zaken.Hij neemt de tijd voor je en is indien nodig zoekt hij alles voor je uit. Echt een aanrader dus!!
Pascal Rutten , bedrijf Dj Pascal
———————————
Onderneming : H.E. Haarservice
Geplaatst door Sabina Jukovic op 03 mrt. ’14  |
We zijn al een tijdje bij Kramer Administratie, en het bevalt ons prima. We zijn zeer tevreden over de geleverde diensten. Die worden meestal heel snel en nauwkeurig gedaan. Zo krijgen we onze teruggave van belastingdienst altijd keurig en op tijd uitbetaald. We hebben ook alle vertrouwen in Marc en hij wordt met de jaar beter. Prijs/kwaliteit verhouding is ook prima. Wat ons betreft, zeker een aanrader.
Kapsalon H.E. HAARSERVICE
———————————
Onderneming : Streetshop Nijmegen
Geplaatst door Danny Matias op 03 mrt. ’14  |

Kramer Administratie levert super top werk voor een goede prijs!

Uit vorige slechte ervaring met onze accountant zijn we nu bij een hele goeie beland.
Kramer doet werkzaamheden zoals de verkoopfacturen,kasstukken belastingaangiftes etc. altijd ruim op tijd efficiënt en nauwkeurig.Hij neemt de tijd voor je en zoekt alles voor je uit.Al met al hij komt zijn afspraken na.
Dus echt een aanrader voor al je financiële administratie!
Marc ga zo door toppie!!

Met vriendelijke groet,

Francisco Matias
Streetshop